UITVOERING

Virginie Engels Tuin- & landschapsarchitectuur garandeert een voortreffelijke uitvoering van de door ons ontworpen tuinen en werkt hiervoor samen met een team van gekwalificeerde vakmensen uit diverse sectoren.

U kan voor de uitvoering van zowel verharding, beplanting, verlichting en constructies zoals zwembad en poolhouse bij ons terecht.
Maar ook als u de werken (gedeeltelijk) zelf uitvoert, kan u rekenen op onze deskundige opvolging voor de aanleg van uw tuin.

We houden bovendien rekening met uw budget en bekijken de mogelijkheid om de tuin eventueel in fasen uit te voeren.

Wij zorgen voor de plaatsing van terrassen, opritten en paden.
Aan de hand van stalen of tuinbezoeken maken we samen een keuze. Afhankelijk van uw smaak en mijn advies kiezen we voor duurzame houtsoorten (padoek, ipé, tali, …) natuursteen (blauwe steen, graniet, …), gebakken kleiklinkers of siergrind.

Hout op maat met oog voor detail: tuinhuizen, scheidingswanden, carports, pergola’s, boomhutten, zitbanken en plantenbakken. We werken met vakbekwame plaatsers die staan voor degelijkheid en duurzaamheid.

Voor het plaatsen van zwemvijvers, siervijvers of zwembaden werken we nauw samen met gespecialiseerde bedrijven of vakmensen met jarenlange ervaring en die staan garant voor een vakkundige uitvoering zonder zorgen.

Na een goede grondbewerking, zaaien wij uw gazon in of plaatsen we grasmatten.
De aanplanting van bomen en planten gebeurt steeds volgens de regels van de kunst. Onze planten en bomen zijn afkomstig van zorgvuldig geselecteerde kwekerijen.

Indien u de beplantingswerken zelf wenst uit te voeren, kunnen wij u hierin begeleiden en desgewenst de planten bij u aan huis leveren.

Door een juiste selectie van verlichtingsarmaturen geniet u ook ‘s avonds van uw tuin.

Aan de hand van het verlichtingsplan doen we een voorstel voor zowel de functionele armaturen als voor de sfeerverlichting.

Ook voor het plaatsen hebben wij de mensen in huis die de juiste kennis en knowhow bezitten.

We begeleiden u graag bij de aankoop van een bijpassende tuintafel, stijlvolle potten, de nieuwste loungehoek, jacuzzi, buitendouche of een leuke eyecatcher in de vorm van een vogelhuisje, een waterelement of een sculptuur.

Virginie Engels Tuin- & landschapsarchitectuur ontwerpt bovendien meubels op aanvraag en maat!

Vraag naar ons advies of volg alvast onze facebookpagina.

Scroll naar boven